Bog & idéMartin Luther King

Bøger skrevet af Martin Luther King

Læs mere om Martin Luther King
3 produkter
3 produkter
Det Fængslede Menneske
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det Fængslede MenneskeRosa Luxemburg
182,56 DKK
Paperback
(0)
Det Fængslede Menneske
100 citations de Martin Luther King Jr.
100 citations de Martin Luther King Jr.Martin Luther King
39,95 DKK
Lydbog
(0)
100 citations de Martin Luther King Jr.
100 Quotes by Martin Luther King Jr
STREAM
100 Quotes by Martin Luther King JrMartin Luther King
39,95 DKK
Lydbog
(0)
100 Quotes by Martin Luther King Jr

Mere om Martin Luther King

Der findes flere forskellige bøger af Martin Luther King til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Kings nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det Fængslede Menneske" udgivet af Baggrund - "Da Gud tog bussen" udgivet af Alfa

Martin Luther Kings bøger

Martin Luther King har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Martin Luther King bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af King er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det Fængslede Menneske" af Martin Luther King

Det er muligt at købe Martin Luther Kings "Det Fængslede Menneske" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Baggrund, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Martin Luther King "Da Gud tog bussen"

Hos Bog & idé er "Da Gud tog bussen" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alfa.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Luther King