Bog & idéMartin Nielsen

Bøger skrevet af Martin Nielsen

Læs mere om Martin Nielsen
6 produkter
6 produkter
Rapport fra Stutthof
Rapport fra StutthofMartin Nielsen
79,95 DKK
EBOG
(1)
Rapport fra Stutthof
Mimers brønd
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mimers brøndMartin Nielsen
165,96 DKK
Paperback
(0)
Mimers brønd
Undervejs mod livet
Undervejs mod livetMartin Nielsen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Undervejs mod livet
Fængselsdage og fangenætter
Fængselsdage og fangenætterMartin Nielsen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Fængselsdage og fangenætter
Spøgelsesslottets hemmelighed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Spøgelsesslottets hemmelighedDan Larsson
132,76 DKK
Indbundet
(0)
Spøgelsesslottets hemmelighed
Rapport fra Stutthof
STREAM
Rapport fra StutthofMartin Nielsen
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Rapport fra Stutthof

Mere om Martin Nielsen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Martin Nielsen. På listen nedenfor finder du de nyeste af Nielsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sammen om læring" i serien "Ledelse med mening" udgivet af Dafolo A/S - "Sammen om læring - Learning Pipeline i et ledelsesperspektiv" udgivet af Dafolo - "Rapport fra Stutthof" udgivet af SAGA Egmont - "Fængselsdage og fangenætter" udgivet af SAGA Egmont - "Undervejs mod livet" udgivet af SAGA Egmont - "Anarkistkollektivet" i serien "E-bog fra Forlaget Frother." udgivet af Frother - "Coachingens landskaber" udgivet af HansReitzels - "Normandiet 1944" udgivet af Normandiet Forlag - "Ledelse i Morgen, Nr. 4. Januar 2018. 21. årgang. Tema: Turnaround ledelse og skoleudvikling" udgivet af Dafolo A/S - "Venskab og opgør" udgivet af Hovedland - "Meanings and Messages" udgivet af HansReitzels - "Inklusionsvejlederen 1" i serien "Inkluderende læringsfællesskaber" udgivet af Dafolo - "Coaching i nyt perspektiv" udgivet af Gyldendal - "Alligevel Katolik" udgivet af Hovedland - "Coaching og organisationer" i serien "Organisatorisk coaching" udgivet af Gyldendal - "Nonner på landevejen" udgivet af Katolsk Forlag - "Meanings and Messages" udgivet af Gyldendal - "Coachingens landskaber" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af Martin Nielsen

Der er 18 tilgængelige bøger af Martin Nielsen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Martin Nielsen kan købes i flere formater. Nielsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Martin Nielsens "Sammen om læring"

Hos Bog & idé er "Sammen om læring" tilgængelig som ebog. "Sammen om læring" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Ledelse med mening". Det er Dafolo A/S, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Sammen om læring - Learning Pipeline i et ledelsesperspektiv" af Martin Nielsen

"Sammen om læring - Learning Pipeline i et ledelsesperspektiv" kan købes online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Nielsen