Bog & idéMartin Søland Klausen

Bøger skrevet af Martin Søland Klausen

Læs mere om Martin Søland Klausen
1 produkter
1 produkter
Skoleledelse med data
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skoleledelse med dataMartin Søland Klausen
305,96 DKK
Paperback
(0)
Skoleledelse med data

Mere om Martin Søland Klausen

Hvis du er på jagt efter en bog fra Martin Søland Klausen, kan du købe et stort sortiment til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Klausens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skoleledelse med data - i praksis" udgivet af Samfundslitteratur - "Evalueringskultur i praksis" udgivet af Dafolo

Bøger skrevet af Martin Søland Klausen

Du kan finde to bøger af Martin Søland Klausen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Martin Søland Klausen kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Klausen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Skoleledelse med data - i praksis" af Martin Søland Klausen

"Skoleledelse med data - i praksis" er tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Evalueringskultur i praksis" af Martin Søland Klausen

Hos Bog & idé er "Evalueringskultur i praksis" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Søland Klausen