Bog & idéMartin Vinæs

Bøger skrevet af Martin Vinæs

Læs mere om Martin Vinæs
1 produkter
1 produkter
Introduktion til komparativ politik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Introduktion til komparativ politikCamilla T.N. Sørensen
404,96 DKK
Hæftet
(0)
Introduktion til komparativ politik

Mere om Martin Vinæs

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Martin Vinæs. På listen nedenfor ser du de seneste af Vinæs' bøger.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Martin Vinæs' bøger kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Power reveals" udgivet af Department of Political Science, University of Copenhagen - "Introduktion til komparativ politik" udgivet af Gyldendal

Bøger af Martin Vinæs

Martin Vinæs har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Vinæs' bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Vinæs er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Martin Vinæs' "Power reveals"

Hos Bog & idé er "Power reveals" tilgængelig som pdf. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Martin Vinæs. Det er Department of Political Science, University of Copenhagen, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Martin Vinæs "Introduktion til komparativ politik"

Hos Bog & idé er "Introduktion til komparativ politik" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Vinæs