Bog & idéMartin Walser

Bøger skrevet af Martin Walser

Læs mere om Martin Walser
4 produkter
4 produkter
Unglücksglück - Das geschundene Tier
Unglücksglück - Das geschundene TierMartin Walser
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Unglücksglück - Das geschundene Tier
Der Augenblick der Liebe
Der Augenblick der LiebeMartin Walser
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Der Augenblick der Liebe
Meßmers Reisen, Meßmers Gedanken
Meßmers Reisen, Meßmers GedankenMartin Walser
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Meßmers Reisen, Meßmers Gedanken
Die Verwaltung des Nichts
Die Verwaltung des NichtsMartin Walser
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Die Verwaltung des Nichts

Mere om Martin Walser

Martin Walser har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Walsers seneste bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Martin Walsers bøger tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Unglücksglück - Das geschundene Tier" udgivet af SAGA Egmont - "Die Verwaltung des Nichts" udgivet af SAGA Egmont - "Der Augenblick der Liebe" udgivet af SAGA Egmont - "En mand, som elsker" udgivet af Vandkunsten - "Min blege bror" udgivet af Sisyfos - "Mit hinsidige" udgivet af Vandkunsten

Mere om Martin Walsers bøger

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Martin Walser hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Walsers bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Walser er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Martin Walsers "Unglücksglück - Das geschundene Tier"

"Unglücksglück - Das geschundene Tier" er tilgængelig som lydbog. Martin Walsers "Unglücksglück - Das geschundene Tier" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen er til salg hos Bog & idé på tysk og er publiceret af SAGA Egmont.

Martin Walser "Die Verwaltung des Nichts"

"Die Verwaltung des Nichts" er tilgængelig online som lydbog. Fordelen ved at have Martin Walsers "Die Verwaltung des Nichts" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Bogen kan købes hos Bog & idé på tysk og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Walser