Bog & idéMartin Winckler-Carlsen

Bøger skrevet af Martin Winckler-Carlsen

Læs mere om Martin Winckler-Carlsen
6 produkter
6 produkter
Det revolutionære råd
STREAM
Det revolutionære rådMartin Winckler-Carlsen
129,95 DKK
Lydbog
(5)
Det revolutionære råd
Attentatet
BOEGERTILSTAERKPRIS
AttentatetMartin Winckler-Carlsen
208,95 DKK
Hæftet
(4)
Attentatet
Zarens guld
Zarens GuldMartin Winckler-Carlsen
149,95 DKK
e-bog
(4)
Zarens Guld
Attentatet
AttentatetMartin Winckler-Carlsen
119,95 DKK
EBOG
(4)
Attentatet
Det revolutionære råd
Det Revolutionære RådMartin Winckler-Carlsen
149,95 DKK
e-bog
(5)
Det Revolutionære Råd
Attentatet
STREAM
AttentatetMartin Winckler Carlsen
99,95 DKK
Lydbog
(4)
Attentatet

Mere om Martin Winckler-Carlsen

Der er flere forskellige bøger fra Martin Winckler-Carlsen til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Winckler-Carlsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det revolutionære råd" udgivet af Saga - "Attentatet" udgivet af Egolibris - "Attentatet" udgivet af EgoLibris - "Det Revolutionære Råd" i serien "Det revolutionære råd" udgivet af Egolibris - "Zarens Guld" i serien "Det revolutionære råd" udgivet af Egolibris - "Det revolutionære råd" i serien "Det revolutionære råd" udgivet af Lytteratur - "Zarens guld" i serien "Det revolutionære råd" udgivet af EgoLibris - "Det revolutionære råd" i serien "Det revolutionære råd" udgivet af EgoLibris

Bøger skrevet af Martin Winckler-Carlsen

Der er otte tilgængelige bøger af Martin Winckler-Carlsen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Winckler-Carlsens bøger kommer i samtlige formater. Martin Winckler-Carlsen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det revolutionære råd" af Martin Winckler-Carlsen

Hos Bog & idé er "Det revolutionære råd" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.

Martin Winckler-Carlsen "Attentatet"

"Attentatet" er til salg som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Attentatet" på din enhed og begynde at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Egolibris.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Winckler-Carlsen