Bog & idéMartina Haag

Bøger skrevet af Martina Haag

2 produkter
2 produkter
Der er noget som ikke stemmer
Der er noget som ikke stemmerMartina Haag
249,95 DKK
Hæftet
(6)
Der er noget som ikke stemmer
Der er noget som ikke stemmer
Der er noget som ikke stemmerMartina Haag
79,95 DKK
EBOG
(6)
Der er noget som ikke stemmer

Mere om Martina Haag

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Martina Haag. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Haags seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Der er noget som ikke stemmer" udgivet af Aronsen - "Der er noget som ikke stemmer" udgivet af ARONSEN - "Vidunderlig og elsket af alle " i serien "People´s Price" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "I en anden del af byen" udgivet af People’sPress - "Vidunderlig og elsket af alle" i serien "People´s Price" udgivet af People’sPress

Mere om Martina Haags bøger

Du kan bestille fem bøger af Martina Haag her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan købe Martina Haag bøger i et udvalg af formater. Martina Haag bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Der er noget som ikke stemmer" af Martina Haag

Hos Bog & idé er "Der er noget som ikke stemmer" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Der er noget som ikke stemmer" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aronsen.

Martina Haag "Der er noget som ikke stemmer"

"Der er noget som ikke stemmer" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er ARONSEN, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Martina Haag