Bog & idéMartine Cardel Gertsen

Bøger skrevet af Martine Cardel Gertsen

Læs mere om Martine Cardel Gertsen
3 produkter
3 produkter
Gustafs ansigter : selvfremstilling i Gustaf Munch-Petersens forfatterskab
Gustafs ansigter : selvfremstilling i Gustaf Munch-Petersens forfatterskabMartine Cardel Gertsen
269,95 DKK
Indbundet
(0)
Gustafs ansigter : selvfremstilling i Gustaf Munch-Petersens forfatterskab
Skyggespejlet. Fortællinger fra Mørket 3
Skyggespejlet. Fortællinger fra Mørket 3Laura Helena Pimentel da Silva
199,95 DKK
Paperback
(2)
Skyggespejlet. Fortællinger fra Mørket 3
Det nådesløse daggry
Det nådesløse daggryAnna LindBjerg
149,95 DKK
Hæftet
(2)
Det nådesløse daggry

Mere om Martine Cardel Gertsen

Der findes mange bøger af Martine Cardel Gertsen tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Gertsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skyggespejlet. Fortællinger fra Mørket 3" udgivet af Enter Darkness - "Det nådesløse daggry" udgivet af Enter Darkness - "Gustafs ansigter " i serien "Centrum för Danmarksstudier" udgivet af Makadam Förlag

Martine Cardel Gertsens bøger

Du kan finde tre bøger af Martine Cardel Gertsen her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan bestille Martine Cardel Gertsen bøger i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Gertsen inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Martine Cardel Gertsens "Skyggespejlet. Fortællinger fra Mørket 3"

"Skyggespejlet. Fortællinger fra Mørket 3" er tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Enter Darkness.

Martine Cardel Gertsen "Det nådesløse daggry"

Hos Bog & idé er "Det nådesløse daggry" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Enter Darkness, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Martine Cardel Gertsen