Bog & idéMary Ann Shaffer

Bøger skrevet af Mary Ann Shaffer

Læs mere om Mary Ann Shaffer
1 produkter
1 produkter
Guernseys litterære kartoffeltærteklub
STREAM
Guernseys Litterære KartoffeltærteklubMary Ann Shaffer
129,95 DKK
Lydbog
(3)
Guernseys Litterære Kartoffeltærteklub

Mere om Mary Ann Shaffer

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Mary Ann Shaffer. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Shaffer.
Bøgerne fra Mary Ann Shaffer kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society - Film tie-in" udgivet af Bloomsbury Publishing - "Guernseys litterære kartoffeltærteklub" udgivet af Sommer & Sørensen - "Guernseys Litterære Kartoffeltærteklub" udgivet af Lytteratur - "Guernseys litterære kartoffeltærteklub" udgivet af Lytteratur - "Guernseys litterære kartoffeltærteklub" udgivet af Lytteratur

Bøger af Mary Ann Shaffer

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Mary Ann Shaffer hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Mary Ann Shaffer bøger i samtlige formater. Shaffers bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society - Film tie-in" af Mary Ann Shaffer

Hos Bog & idé er "The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society - Film tie-in" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Bloomsbury Publishing, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

"Guernseys litterære kartoffeltærteklub" af Mary Ann Shaffer

"Guernseys litterære kartoffeltærteklub" er tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Sommer & Sørensen.
Detaljer
Fulde navn:
Mary Ann Shaffer