Bog & idéMary Jo Hatch

Bøger skrevet af Mary Jo Hatch

4 produkter
4 produkter
Brug dit brand
Brug dit brandMary Jo Hatch
279,96 DKK
Hæftet
(0)
Brug dit brand
Organisationer - en meget kort introduktion
Organisationer - en meget kort introduktionMary Jo Hatch
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Organisationer - en meget kort introduktion
Organisationsteorier
OrganisationsteorierMary Jo Hatch
529,95 DKK
Hæftet
(0)
Organisationsteorier
Organisasjonsteori : moderne, symbolske og postmoderne perspektiver
Organisasjonsteori : moderne, symbolske og postmoderne perspektiverMary Jo Hatch
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Organisasjonsteori : moderne, symbolske og postmoderne perspektiver

Mere om Mary Jo Hatch

Der er flere bøger fra Mary Jo Hatch tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Hatchs bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Mary Jo Hatchs bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Organisationsteorier" udgivet af Djøf Forlag - "Brug dit brand" udgivet af Gyldendal Business - "Brug dit brand" udgivet af Gyldendal Business - "Organisationer - en meget kort introduktion" udgivet af Samfundslitteratur - "Organisasjonsteori : moderne, symbolske og postmoderne perspektiver" udgivet af Abstrakt forlag

Mary Jo Hatchs bøger

Mary Jo Hatch har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Hatchs bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Hatch er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mary Jo Hatchs "Organisationsteorier"

Det er muligt at købe Mary Jo Hatchs "Organisationsteorier" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.

Mary Jo Hatch "Brug dit brand"

"Brug dit brand" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal Business, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mary Jo Hatch