Bog & idéMary L. Trump

Bøger skrevet af Mary L. Trump

Læs mere om Mary L. Trump
1 produkter
1 produkter
For meget og aldrig nok
For meget og aldrig nokMary L. Trump
249,95 DKK
Hæftet
(0)
For meget og aldrig nok

Mere om Mary L. Trump

Her hos Bog & idé har du et stort udvalg af bøger fra Mary L. Trump. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Trump.
Bøgerne fra Mary L. Trump kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "For meget og aldrig nok" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Too Much and Never Enough: How My Family Created the World's Most Dangerous Man" udgivet af Simon & Schuster - "Too Much and Never Enough: How My Family Created the World's Most Dangerous Man" udgivet af Simon & Schuster

Mary L. Trumps bøger

Mary L. Trump har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Trumps bøger kommer i forskellige formater. Trumps bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"For meget og aldrig nok" af Mary L. Trump

Det er muligt at købe Mary L. Trumps "For meget og aldrig nok" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Too Much and Never Enough: How My Family Created the World's Most Dangerous Man" af Mary L. Trump

Det er muligt at købe Mary L. Trumps "Too Much and Never Enough: How My Family Created the World's Most Dangerous Man" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Simon & Schuster, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Mary L. Trump