Bog & idéMary McCarthy

Bøger skrevet af Mary McCarthy

Læs mere om Mary McCarthy
2 produkter
2 produkter
Gruppen
GruppenMary McCarthy
99,95 DKK
e-bog
(9)
Gruppen
Gruppen
STREAM
GruppenMary McCarthy
149,95 DKK
Lydbog
(9)
Gruppen

Mere om Mary McCarthy

Der er forskellige bøger skrevet af Mary McCarthy til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af McCarthys bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gruppen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Gruppen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Gruppen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Gruppen" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Mary McCarthys bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Mary McCarthy hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Mary McCarthy bøger i flere forskellige formater. McCarthys bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Lindhardt og Ringhof.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mary McCarthys "Gruppen"

"Gruppen" er til salg som e-bog. "Gruppen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Mary McCarthy "Gruppen"

Hos Bog & idé er "Gruppen" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Gruppen" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Mary McCarthy