Bog & idéMary O'Hara

Bøger skrevet af Mary O'Hara

Læs mere om Mary O'Hara
4 produkter
4 produkter
Min ven Flicka
BOEGERTILSTAERKPRIS
Min ven FlickaMary O'Hara
165,96 DKK
Hæftet
(3)
Min ven Flicka
Min ven Flicka
Min ven FlickaMary O'Hara
119,95 DKK
EBOG
(3)
Min ven Flicka
Min ven Flicka
STREAM
Min ven FlickaAudur Ava Ólafsdóttir
149,95 DKK
Lydbog
(3)
Min ven Flicka
Min ven Flicka
STREAM
Min ven FlickaMary O'Hara
129,95 DKK
Lydbog
(3)
Min ven Flicka

Mere om Mary O'Hara

Her hos Bog & idé finder du et bredt sortiment af bøger fra Mary O'Hara. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra O'Hara.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Mary O'Haras bøger findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Mein Freund Flicka - Eine mitreißende Geschichte von einem Jungen und seinem Pferd" udgivet af SAGA Egmont - "Min ven Flicka" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Min ven Flicka" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Min ven Flicka" udgivet af Bechs Forlag - "Min ven Flicka" udgivet af Bechs Forlag

Bøger af Mary O'Hara

Der er fem tilgængelige bøger af Mary O'Hara hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Mary O'Hara fås i flere formater. O'Haras bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mary O'Haras "Mein Freund Flicka - Eine mitreißende Geschichte von einem Jungen und seinem Pferd"

Hos Bog & idé er "Mein Freund Flicka - Eine mitreißende Geschichte von einem Jungen und seinem Pferd" tilgængelig som lydbog. Du kan desuden altid have "Mein Freund Flicka - Eine mitreißende Geschichte von einem Jungen und seinem Pferd" af Mary O'Hara med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på tysk.

"Min ven Flicka" af Mary O'Hara

"Min ven Flicka" er tilgængelig online som lydbog. Når du køber "Min ven Flicka" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Bechs Forlag - Viatone, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mary O'Hara