Bog & idéMary Stisen

Bøger skrevet af Mary Stisen

Læs mere om Mary Stisen
2 produkter
2 produkter
Jura for pædagoger
Jura for pædagogerMary Stisen
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Jura for pædagoger
Pædagogik og skoleledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædagogik og skoleledelseKatja Munch Thorsen
314,96 DKK
Hæftet
(1)
Pædagogik og skoleledelse

Mere om Mary Stisen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Mary Stisen. På listen nedenfor ser du Stisens nyeste bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Mary Stisens bøger kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Jura for pædagoger" udgivet af HansReitzels - "Jura for pædagoger" udgivet af Gyldendal - "Kalaallit Nunaanni isumaginninnikkut-, ilaqutariinnikkut- aammalu ingerlatsinikkut inatsisilerineq il.il." udgivet af Historia - "Grønlandsk social-, familie- og forvaltningsret mv." udgivet af Historia - "Jura for pædagoger" udgivet af Gyldendal - "Pædagogik og skoleledelse" udgivet af Gyldendal

Mary Stisens bøger

Du kan finde seks bøger af Mary Stisen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Stisen fås kun som hæftet. Stisens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mary Stisens "Jura for pædagoger"

"Jura for pædagoger" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Jura for pædagoger" af Mary Stisen

"Jura for pædagoger" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mary Stisen