Bog & idéMary Wollstonecraft

Bøger skrevet af Mary Wollstonecraft

Læs mere om Mary Wollstonecraft
2 produkter
2 produkter
A Vindication of the Rights of Woman
A Vindication of the Rights of WomanMary Wollstonecraft
59,95 DKK
EBOG
(0)
A Vindication of the Rights of Woman
Thoughts on the Education of Daughters
Thoughts on the Education of DaughtersMary Wollstonecraft
39,95 DKK
EBOG
(0)
Thoughts on the Education of Daughters

Mere om Mary Wollstonecraft

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Mary Wollstonecraft. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Wollstonecraft.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Mary Wollstonecrafts bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Et forsvar for kvindens rettigheder" udgivet af Informations Forlag - "Frankenstein" i serien "Svenska Ljud Classica" udgivet af SAGA Egmont - "Frankenstein " i serien "Svenska Ljud Classica" udgivet af SAGA Egmont - "Et forsvar for kvindens rettigheder" udgivet af Information

Bøger skrevet af Mary Wollstonecraft

Du kan bestille fire bøger af Mary Wollstonecraft her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Mary Wollstonecraft fås i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Wollstonecraft lavet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mary Wollstonecrafts "Et forsvar for kvindens rettigheder"

"Et forsvar for kvindens rettigheder" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Informations Forlag.

Mary Wollstonecraft "Frankenstein"

"Frankenstein" er tilgængelig online som lydbog. Det betyder, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Frankenstein" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er en del af Wollstonecrafts serie "Svenska Ljud Classica". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Mary Wollstonecraft