Bog & idéMathias Navneet Gørup

Bøger skrevet af Mathias Navneet Gørup

Læs mere om Mathias Navneet Gørup
4 produkter
4 produkter
Selskabsret - Kompendium 2018
BOEGERTILSTAERKPRIS
Selskabsret - Kompendium 2018Mathias Navneet Gørup
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Selskabsret - Kompendium 2018
Selskabsret - Kompendium 2018
BOEGERTILSTAERKPRIS
Selskabsret PersonselskaberMathias Navneet Gørup
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Selskabsret Personselskaber
Selskabsskatteret
BOEGERTILSTAERKPRIS
SelskabsskatteretMathias Navneet Gørup
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Selskabsskatteret
Kapitalgevinstbeskatning
BOEGERTILSTAERKPRIS
KapitalgevinstbeskatningMathias Navneet Gørup
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Kapitalgevinstbeskatning

Mere om Mathias Navneet Gørup

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udvalg af bøger af Mathias Navneet Gørup. På listen nedenfor har du de nyeste af Gørups bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kapitalgevinstbeskatning" udgivet af Djøf Forlag - "Selskabsskatteret" udgivet af Djøf Forlag - "Selskabsret Personselskaber" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Selskabsret - Kompendium 2018" udgivet af Djøf Forlag - "Kapitalgevinstbeskatning" udgivet af Djøf Forlag - "Selskabsskatteret" udgivet af Djøf Forlag - "Selskabsret Personselskaber" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Selskabsret Kapitalselskaber" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Mere om Mathias Navneet Gørups bøger

Mathias Navneet Gørup har otte bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Gørup som hæftet. Bøgerne af Gørup er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mathias Navneet Gørups "Kapitalgevinstbeskatning"

Det er muligt at købe Mathias Navneet Gørups "Kapitalgevinstbeskatning" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Selskabsskatteret" af Mathias Navneet Gørup

"Selskabsskatteret" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mathias Navneet Gørup