Bog & idéMathilde Munk

Bøger skrevet af Mathilde Munk

Læs mere om Mathilde Munk
4 produkter
4 produkter
En duft af roser
En duft af roserMathilde Munk
149,95 DKK
PAPERBACK
(0)
En duft af roser
En skuespillers bekendelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
En skuespillers bekendelserMathilde Munk
124,46 DKK
Indbundet
(0)
En skuespillers bekendelser
Morgenstjernens sang
Morgenstjernens sangMathilde Munk
139,95 DKK
EBOG
(0)
Morgenstjernens sang
Giv os i dag vort daglige brød
BOEGERTILSTAERKPRIS
Giv os i dag vort daglige brødMathilde Munk
66,36 DKK
PAPERBACK
(0)
Giv os i dag vort daglige brød

Mere om Mathilde Munk

Mathilde Munk har flere forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Munk.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mummum" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Mummum" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fortællinger, sagn og skrøner fra Nørre Vosborg og omegn" udgivet af Forlaget A. Rasmussens Bogtrykkeri - "Giv os i dag vort daglige brød" udgivet af Aras - "En duft af roser" udgivet af Aras - "Morgenstjernens sang" udgivet af ProRex - "En skuespillers bekendelser" udgivet af Aras

Bøger af Mathilde Munk

Der er syv tilgængelige bøger af Mathilde Munk hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Mathilde Munk kan købes i udvalgte formater. Munks bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mathilde Munks "Mummum"

Hos Bog & idé er "Mummum" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Mummum" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Mummum" af Mathilde Munk

"Mummum" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mathilde Munk