Bog & idéMax Brooks

Bøger skrevet af Max Brooks

Læs mere om Max Brooks
1 produkter
1 produkter
Minecraft – Øen
Minecraft – ØenMax Brooks
79,95 DKK
EBOG
(3)
Minecraft – Øen

Mere om Max Brooks

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Max Brooks. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Brooks.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Minecraft – Øen" i serien "Minecraft" udgivet af Politikens Forlag - "Minecraft - Øen" i serien "Minecraft" udgivet af Politikens Forlag

Bøger skrevet af Max Brooks

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Max Brooks hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Max Brooks bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Brooks er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Politikens Forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Max Brooks' "Minecraft – Øen"

Hos Bog & idé er "Minecraft – Øen" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Minecraft – Øen" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Minecraft". Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Max Brooks "Minecraft - Øen"

Det er muligt at købe Max Brooks' "Minecraft - Øen" som lydbog. Det betyder, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Minecraft - Øen" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er med i Brooks' serie "Minecraft". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Max Brooks