Bog & idéMax Klinger

Bøger skrevet af Max Klinger

Læs mere om Max Klinger
2 produkter
2 produkter
Ny Jord 3-4
Ny Jord 3-4Carl von Linné
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 3-4
Mørkt forår
Mørkt forårUnica Zürn
149,95 DKK
Hæftet
(5)
Mørkt forår

Mere om Max Klinger

Hvis du søger en bog af Max Klinger, kan du købe et bredt udvalg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Klinger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny Jord 3-4" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ny Jord" udgivet af Forlaget Virkelig

Mere om Max Klingers bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Max Klinger hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Max Klinger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Klinger er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Forlaget Virkelig.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ny Jord 3-4" af Max Klinger

Det er muligt at købe Max Klingers "Ny Jord 3-4" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Virkelig.

Max Klinger "Ny Jord"

"Ny Jord" kan købes online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Forlaget Virkelig, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Max Klinger