Bog & idéMax Kruse

Bøger skrevet af Max Kruse

Læs mere om Max Kruse
3 produkter
3 produkter
Morgenstjernen
STREAM
MorgenstjernenMax Kruse
119,95 DKK
Lydbog
(1)
Morgenstjernen
Skyggebroderen
SkyggebroderenMax Kruse
79,95 DKK
EBOG
(0)
Skyggebroderen
Morgenstjernen
MorgenstjernenMax Kruse
79,95 DKK
EBOG
(0)
Morgenstjernen

Mere om Max Kruse

Max Kruse har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Kruse.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skyggebroderen" udgivet af SAGA Egmont - "Morgenstjernen" udgivet af SAGA Egmont - "Morgenstjernen" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Max Kruses bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Max Kruse hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Max Kruse fås i udvalgte formater. Bøgerne af Kruse er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Max Kruses "Skyggebroderen"

Hos Bog & idé er "Skyggebroderen" tilgængelig som ebog. "Skyggebroderen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Morgenstjernen" af Max Kruse

Det er muligt at købe Max Kruses "Morgenstjernen" som ebog. Hvis du køber "Morgenstjernen" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Max Kruse