Bog & idéMechtild Borrmann

Bøger skrevet af Mechtild Borrmann

Læs mere om Mechtild Borrmann
4 produkter
4 produkter
Den, der bryder tavsheden
Den, der bryder tavshedenMechtild Borrmann
149,95 DKK
EBOG
(4)
Den, der bryder tavsheden
Violinisten
STREAM
ViolinistenMechtild Borrmann
119,95 DKK
Lydbog
(3)
Violinisten
Den der bryder tavsheden
STREAM
Den der bryder tavshedenMechtild Borrmann
149,95 DKK
Lydbog
(4)
Den der bryder tavsheden
Violinisten
ViolinistenMechtild Borrmann
119,95 DKK
EBOG
(3)
Violinisten

Mere om Mechtild Borrmann

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Mechtild Borrmann. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Borrmann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Violinisten" udgivet af Klim - "Violinisten" udgivet af Klim - "Den, der bryder tavsheden" udgivet af Klim - "Violinisten" udgivet af Klim - "Den der bryder tavsheden" udgivet af Klim - "Den, der bryder tavsheden" udgivet af Klim

Mechtild Borrmanns bøger

Mechtild Borrmann har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Mechtild Borrmann fås i udvalgte formater. Borrmanns bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Klim.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Violinisten" af Mechtild Borrmann

Hos Bog & idé er "Violinisten" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.

Mechtild Borrmann "Violinisten"

"Violinisten" kan købes som lydbog. Fordelen ved at have Mechtild Borrmanns "Violinisten" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Mechtild Borrmann