Bog & idéMeghan D. Jakobsen

Bøger skrevet af Meghan D. Jakobsen

Læs mere om Meghan D. Jakobsen
4 produkter
4 produkter
Om at være kone i Saudi-Arabien
Om at være kone i Saudi-ArabienMeghan D. Jakobsen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Om at være kone i Saudi-Arabien
Trods
TrodsMeghan D. Jakobsen
119,95 DKK
EBOG
(1)
Trods
Kære skat
Kære skatMeghan D. Jakobsen
119,95 DKK
EBOG
(0)
Kære skat
Trods
STREAM
TrodsMeghan D. Jakobsen
89,95 DKK
Lydbog
(1)
Trods

Mere om Meghan D. Jakobsen

Hvis du er på jagt efter en bog fra Meghan D. Jakobsen, kan du købe et bredt sortiment tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Jakobsens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Om at være kone i Saudi-Arabien PB" udgivet af Peoples Press - "Kære skat" udgivet af People'sPress - "Trods" udgivet af People'sPress - "Om at være kone i Saudi-Arabien" i serien "People´s Price" udgivet af People'sPress - "Trods" udgivet af People'sPress - "Om at være kone i Saudi-Arabien" i serien "People´s Price" udgivet af People’sPress - "Kære skat" udgivet af People’sPress - "Trods" udgivet af People’sPress - "Om at være kone i Saudi-Arabien" i serien "People´s Price" udgivet af People’sPress

Bøger af Meghan D. Jakobsen

Du kan købe ni bøger af Meghan D. Jakobsen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Meghan D. Jakobsen fås i forskellige formater. Jakobsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Meghan D. Jakobsens "Om at være kone i Saudi-Arabien PB"

Hos Bog & idé er "Om at være kone i Saudi-Arabien PB" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Peoples Press.

Meghan D. Jakobsen "Kære skat"

Hos Bog & idé er "Kære skat" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Kære skat" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Meghan D. Jakobsen