Bog & idéMei-Mei Berssenbrugge

Bøger skrevet af Mei-Mei Berssenbrugge

Læs mere om Mei-Mei Berssenbrugge
1 produkter
1 produkter
Ny Jord 1-2
Ny Jord 1-2Sofie Isager Ahl
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 1-2

Mere om Mei-Mei Berssenbrugge

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Mei-Mei Berssenbrugge. På listen nedenfor har du de seneste af Berssenbrugges bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny Jord 5" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ny Jord 1-2" udgivet af Forlaget Virkelig - "Hallo, Roserne" udgivet af Forlaget Virkelig

Bøger skrevet af Mei-Mei Berssenbrugge

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Mei-Mei Berssenbrugge hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Mei-Mei Berssenbrugge bøger i samtlige formater. Berssenbrugges bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Forlaget Virkelig.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mei-Mei Berssenbrugges "Ny Jord 5"

"Ny Jord 5" er tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Virkelig.

Mei-Mei Berssenbrugge "Ny Jord 1-2"

"Ny Jord 1-2" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget Virkelig, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mei-Mei Berssenbrugge