Bog & idéMelissa Dorfman France

Bøger skrevet af Melissa Dorfman France

Læs mere om Melissa Dorfman France
1 produkter
1 produkter
Peter Plys' lille etikette-bog
Peter Plys' lille etikette-bogMelissa Dorfman France
99,95 DKK
Indbundet
(0)
Peter Plys' lille etikette-bog

Mere om Melissa Dorfman France

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Melissa Dorfman France. Bogen hedder "Peter Plys' lille etikette-bog". Den er udgivet af Rhodos på dansk. "Peter Plys' lille etikette-bog" er desuden en del af serien "Winnie the Pooh".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Peter Plys' lille etikette-bog" af Melissa Dorfman France

Hos Bog & idé er "Peter Plys' lille etikette-bog" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er en del af Frances serie "Winnie the Pooh". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Rhodos.

Endnu en af Melissa Dorfman France skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Melissa Dorfman France