Bog & idéMerete Barker

Bøger skrevet af Merete Barker

Læs mere om Merete Barker
2 produkter
2 produkter
Black Space White Space
Black Space White SpaceMerete Barker
199,95 DKK
HARDBACK
(0)
Black Space White Space
Different Worlds - Different Fields
Different Worlds - Different FieldsMerete Barker
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Different Worlds - Different Fields

Mere om Merete Barker

Hvis du søger en bog skrevet af Merete Barker, finder du et bredt sortiment tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Barker.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Black Space White Space" udgivet af Green - "Merete Barker " i serien "Dansk nutidskunst" udgivet af Søren Fogtdal - "Different Worlds - Different Fields" udgivet af Green - "Et billeddigt " udgivet af Brøndum

Bøger af Merete Barker

Du kan finde fire bøger af Merete Barker her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Merete Barker bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Barker er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Black Space White Space" af Merete Barker

Hos Bog & idé er "Black Space White Space" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Green, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Merete Barker " af Merete Barker

"Merete Barker " kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Dansk nutidskunst". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Søren Fogtdal.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Barker