Bog & idéMerete Bergman Smit

Bøger skrevet af Merete Bergman Smit

Læs mere om Merete Bergman Smit
2 produkter
2 produkter
KICK-ASS SERVICE
BOEGERTILSTAERKPRIS
KICK-ASS SERVICEMerete Bergman Smit
215,76 DKK
Hardback
(0)
KICK-ASS SERVICE
KICK-ASS SERVICE
BOEGERTILSTAERKPRIS
KICK-ASS SERVICEMerete Bergman Smit
190,86 DKK
Paperback
(0)
KICK-ASS SERVICE

Mere om Merete Bergman Smit

Hvis du mangler en bog fra Merete Bergman Smit, har du et stort udbud til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "KICK-ASS SERVICE" udgivet af Bergman Smit Training - "KICK-ASS SERVICE" udgivet af Bergman Smit Training

Merete Bergman Smits bøger

Der er to tilgængelige bøger af Merete Bergman Smit hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan finde Merete Bergman Smit bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Bergman Smit Training.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"KICK-ASS SERVICE" af Merete Bergman Smit

"KICK-ASS SERVICE" kan købes online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Bergman Smit Training, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Merete Bergman Smit "KICK-ASS SERVICE"

Det er muligt at købe Merete Bergman Smits "KICK-ASS SERVICE" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Bergman Smit Training.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Bergman Smit