Bog & idéMerete Biørn

Bøger skrevet af Merete Biørn

Læs mere om Merete Biørn
1 produkter
1 produkter
Øvebog i dansk for udlændinge
BOEGERTILSTAERKPRIS
Øvebog i dansk for udlændingeHanne Hesseldahl
341,96 DKK
Hæftet
(0)
Øvebog i dansk for udlændinge

Mere om Merete Biørn

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Merete Biørn. På listen nedenfor finder du Biørns seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Øvebog i dansk for udlændinge" i serien "Dansk som andetsprog" udgivet af Alfabeta - "Øvebog i dansk for udlændinge/facitliste" udgivet af Akademisk Forlag

Mere om Merete Biørns bøger

Merete Biørn har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan bestille Merete Biørn bøger i flere formater. Bøgerne af Biørn er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Øvebog i dansk for udlændinge" af Merete Biørn

Hos Bog & idé er "Øvebog i dansk for udlændinge" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Dansk som andetsprog". Det er Alfabeta, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Merete Biørn "Øvebog i dansk for udlændinge/facitliste"

Dette er en også en skøn bog fra Biørn, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Biørn