Bog & idéMerete Bøge Pedersen

Bøger skrevet af Merete Bøge Pedersen

Læs mere om Merete Bøge Pedersen
2 produkter
2 produkter
Prostitutionen og Grundloven
BOEGERTILSTAERKPRIS
Prostitutionen og GrundlovenMerete Bøge Pedersen
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Prostitutionen og Grundloven
Tings tale 04
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tings tale 04Karsten Merrald Sørensen
149,36 DKK
Indbundet
(1)
Tings tale 04

Mere om Merete Bøge Pedersen

Der er forskellige bøger fra Merete Bøge Pedersen til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Horsens i årtier –1980’erne" udgivet af Turbine - "Tings tale 03" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Horsens i årtier – 1970'erne" udgivet af Turbine - "Horsens i årtier – 1960'erne" udgivet af Turbine - "Horsens i årtier - 1950'erne" udgivet af Turbine - "Prostitutionen og Grundloven" udgivet af Museum Tusculanum

Mere om Merete Bøge Pedersens bøger

Du kan bestille seks bøger af Merete Bøge Pedersen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Merete Bøge Pedersen fås i forskellige formater. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Merete Bøge Pedersens "Horsens i årtier –1980’erne"

Det er muligt at købe Merete Bøge Pedersens "Horsens i årtier –1980’erne" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

"Tings tale 03" af Merete Bøge Pedersen

Det er muligt at købe Merete Bøge Pedersens "Tings tale 03" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Bøge Pedersen