Bog & idéMerete Bøge Petersen

Bøger skrevet af Merete Bøge Petersen

Læs mere om Merete Bøge Petersen
1 produkter
1 produkter
Horsens i årtier – 1970'erne
Horsens i årtier – 1970'erneMerete Bøge Pedersen (red.)
349,95 DKK
Hardback
(0)
Horsens i årtier – 1970'erne

Mere om Merete Bøge Petersen

Hvis du mangler en bog skrevet af Merete Bøge Petersen, kan du købe et stort sortiment tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Petersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Horsens i årtier –1980’erne" udgivet af Turbine - "Horsens i årtier – 1970'erne" udgivet af Turbine

Mere om Merete Bøge Petersens bøger

Merete Bøge Petersen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun købe Petersens bøger som hardback. Petersens bøger er desuden udgivet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Turbine.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Merete Bøge Petersens "Horsens i årtier –1980’erne"

Det er muligt at købe Merete Bøge Petersens "Horsens i årtier –1980’erne" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Merete Bøge Petersen "Horsens i årtier – 1970'erne"

Det er muligt at købe Merete Bøge Petersens "Horsens i årtier – 1970'erne" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Bøge Petersen