Bog & idéMerete Brudsholm

Bøger skrevet af Merete Brudsholm

Læs mere om Merete Brudsholm
1 produkter
1 produkter
Håndbog i læsevejledning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Håndbog i læsevejledningJørgen Frost
405,95 DKK
Indbundet
(0)
Håndbog i læsevejledning

Mere om Merete Brudsholm

Merete Brudsholm har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Håndbog i læsevejledning". Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Håndbog i læsevejledning" af Merete Brudsholm

Det er muligt at købe Merete Brudsholms "Håndbog i læsevejledning" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag.

Endnu en af Merete Brudsholm fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Brudsholm