Bog & idéMerete Just

Bøger skrevet af Merete Just

Læs mere om Merete Just
2 produkter
2 produkter
Lysets børn
STREAM
Lysets børnMerete Just
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Lysets børn
Lysets børn
Lysets børnMerete Just
179,95 DKK
EBOG
(2)
Lysets børn

Mere om Merete Just

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Merete Just. På listen nedenfor har du de nyeste af Justs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lysets børn" udgivet af Forlaget Hovedland - "Lysets børn" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Lysets børn" udgivet af Hovedland

Merete Justs bøger

Merete Just har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Merete Just fås i flere formater. Justs bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Lysets børn" af Merete Just

Det er muligt at købe Merete Justs "Lysets børn" som ebog. Med "Lysets børn" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Hovedland.

Merete Just "Lysets børn"

Hos Bog & idé er "Lysets børn" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Lysets børn" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Just