Bog & idéMerete Kudsk Jensen

Bøger skrevet af Merete Kudsk Jensen

Læs mere om Merete Kudsk Jensen
1 produkter
1 produkter
Tjenerbogen
BOEGERTILSTAERKPRIS
TjenerbogenMichael Edsen-Johansen m.fl.
908,96 DKK
Indbundet
(0)
Tjenerbogen

Mere om Merete Kudsk Jensen

Du kan kun bestille en enkelt bog af Merete Kudsk Jensen her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Flambering og tranchering". Det er Erhvervsskolernes Forlag, der har publiceret den på dansk. "Flambering og tranchering" er desuden udgivet i serien "Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Flambering og tranchering" af Merete Kudsk Jensen

"Flambering og tranchering" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Jensens serie "Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Erhvervsskolernes Forlag.

Dette er en også en skøn bog fra Jensen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Kudsk Jensen