Bog & idéMerete Norsker Bergsøe og Flemming Simonsen

Bøger skrevet af Merete Norsker Bergsøe og Flemming Simonsen

Læs mere om Merete Norsker Bergsøe og Flemming Simonsen
1 produkter
1 produkter
Analyseteknik
BOEGERTILSTAERKPRIS
AnalyseteknikMerete Norsker Bergsøe og Flemming Simonsen
539,96 DKK
(0)
Analyseteknik

Mere om Merete Norsker Bergsøe og Flemming Simonsen

Der findes forskellige bøger fra Merete Norsker Bergsøe og Flemming Simonsen online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Simonsens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Analyseteknik" udgivet af Akademisk Forlag - "Analyseteknik" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Analyseteknik" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Merete Norsker Bergsøe og Flemming Simonsens bøger

Du kan bestille tre bøger af Merete Norsker Bergsøe og Flemming Simonsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Simonsens bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Simonsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Analyseteknik" af Merete Norsker Bergsøe og Flemming Simonsen

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Merete Norsker Bergsøe og Flemming Simonsen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

"Analyseteknik" af Merete Norsker Bergsøe og Flemming Simonsen

Hos Bog & idé er "Analyseteknik" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Nyt Teknisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Norsker Bergsøe og Flemming Simonsen