Bog & idéMerete Watt Boolsen

Bøger skrevet af Merete Watt Boolsen

Læs mere om Merete Watt Boolsen
6 produkter
6 produkter
Kvalitative metoder
Kvalitative metoderPeter Dahler-Larsen
569,95 DKK
Indbundet
(0)
Kvalitative metoder
Videnskabsteori
VidenskabsteoriSøren Flinch Midtgaard
539,95 DKK
Indbundet
(0)
Videnskabsteori
Spørgeskemaundersøgelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
SpørgeskemaundersøgelserGitte Lindermann
252,95 DKK
Hæftet
(0)
Spørgeskemaundersøgelser
Kvalitative analyser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kvalitative analyserMerete Watt Boolsen
243,95 DKK
Hæftet
(0)
Kvalitative analyser
Det skrøbelige ansvar
Det skrøbelige ansvarMerete Watt Boolsen
269,95 DKK
Hæftet
(1)
Det skrøbelige ansvar
Evaluering i udvikling
Evaluering i udviklingPeter Dahler-Larsen
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Evaluering i udvikling

Mere om Merete Watt Boolsen

Merete Watt Boolsen har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Watt Boolsens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Evaluering i udvikling" udgivet af Gyldendal - "Kvalitative analyser i praksis" udgivet af Politiske Studier - "Kvalitative metoder" udgivet af Gyldendal - "Kvalitative metoder" udgivet af HansReitzels - "Introduktion til sociologisk metode " udgivet af C.A. Reitzel - "Videnskabsteori" udgivet af HansReitzels - "Videnskabsteori" udgivet af Hans Reitzel - "Det skrøbelige ansvar" udgivet af Gyldendal - "Kvalitative analyser" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Kvalitative analyser" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af HansReitzels - "Videnskabsteori" udgivet af Gyldendal - "Kvalitative metoder" udgivet af HansReitzels - "Spørgeskemaundersøgelser" udgivet af Gyldendal - "Kvalitative analyser" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af Merete Watt Boolsen

Merete Watt Boolsen har 14 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Watt Boolsens bøger kommer i flere formater. Watt Boolsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Evaluering i udvikling" af Merete Watt Boolsen

"Evaluering i udvikling" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Merete Watt Boolsen "Kvalitative analyser i praksis"

Dette er en også en skøn bog fra Watt Boolsen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Politiske Studier, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Watt Boolsen