Bog & idéMette Bjerregaard Bak

Bøger skrevet af Mette Bjerregaard Bak

Læs mere om Mette Bjerregaard Bak
2 produkter
2 produkter
Skrivedidaktik
BOEGERTILSTAERKPRIS
SkrivedidaktikMette Bjerregaard Bak
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Skrivedidaktik
Skrivedidaktik
SkrivedidaktikMette Bjerregaard Bak
149,95 DKK
EBOG
(0)
Skrivedidaktik

Mere om Mette Bjerregaard Bak

Der findes mange bøger fra Mette Bjerregaard Bak tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Baks bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skrivedidaktik" i serien "Literacy & læring" udgivet af Klim - "Skrivedidaktik" i serien "Literacy & læring" udgivet af Klim

Mere om Mette Bjerregaard Baks bøger

Mette Bjerregaard Bak har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Baks bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Bak er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Klim.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mette Bjerregaard Baks "Skrivedidaktik"

Det er muligt at købe Mette Bjerregaard Baks "Skrivedidaktik" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Skrivedidaktik" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Baks serie "Literacy & læring". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.

Mette Bjerregaard Bak "Skrivedidaktik"

"Skrivedidaktik" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Baks serie "Literacy & læring". Det er Klim, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Bjerregaard Bak