Bog & idéMette Dalsgaard

Bøger skrevet af Mette Dalsgaard

Læs mere om Mette Dalsgaard
5 produkter
5 produkter
Poem uden helt
Poem uden heltAnna Akhmatova
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Poem uden helt
Requiem 1935-1940
BOEGERTILSTAERKPRIS
Requiem 1935-1940Anna Akhmatova
165,96 DKK
Hæftet
(4)
Requiem 1935-1940
Udvalgte digte
BOEGERTILSTAERKPRIS
Udvalgte digteAnna Akhmatova
165,96 DKK
Hæftet
(3)
Udvalgte digte
Bøgernes verden
Bøgernes verdenMette Dalsgaard
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Bøgernes verden
Lad os blive som solen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lad os blive som solenMette Dalsgaard
315,36 DKK
Hæftet
(0)
Lad os blive som solen

Mere om Mette Dalsgaard

Hvis du søger en bog fra Mette Dalsgaard, finder du et bredt udbud til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Dalsgaards nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En optimistisk tragedie" udgivet af Gyldendal - "Den tunge lyre" udgivet af Gyldendal - "Lad os blive som solen" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Mette Dalsgaard

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Mette Dalsgaard hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Dalsgaards bøger kommer kun som hæftet. Dalsgaards bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"En optimistisk tragedie" af Mette Dalsgaard

Hos Bog & idé er "En optimistisk tragedie" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Den tunge lyre" af Mette Dalsgaard

Hos Bog & idé er "Den tunge lyre" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Dalsgaard