Bog & idéMette Geldmann

Bøger skrevet af Mette Geldmann

Læs mere om Mette Geldmann
2 produkter
2 produkter
Matematiktak for børnehaveklassen
Matematiktak for børnehaveklassenJonna Høegh
869,95 DKK
Spiralryg
(0)
Matematiktak for børnehaveklassen
Matematik-Tak for børnehaveklassen, Elevbog, 2.udg.
Matematik-Tak for børnehaveklassen, Elevbog, 2.udg.Jonna Høegh
109,95 DKK
(0)
Matematik-Tak for børnehaveklassen, Elevbog, 2.udg.

Mere om Mette Geldmann

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Mette Geldmann. På listen nedenfor finder du Geldmanns seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædagogiske læreplaner" udgivet af HansReitzels - "Matematiktak for børnehaveklassen" udgivet af Alinea - "Matematik-Tak for børnehaveklassen, Elevbog" udgivet af Alinea

Bøger skrevet af Mette Geldmann

Du kan finde tre bøger af Mette Geldmann her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Geldmanns bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Geldmann er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Pædagogiske læreplaner" af Mette Geldmann

Det er muligt at købe Mette Geldmanns "Pædagogiske læreplaner" som e-bog (pdf-format). Det betyder, at du kan læse "Pædagogiske læreplaner" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Mette Geldmann "Matematiktak for børnehaveklassen"

"Matematiktak for børnehaveklassen" er til salg som spiralryg. Endnu en af Mette Geldmann fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alinea.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Geldmann