Bog & idéMette Holst

Bøger skrevet af Mette Holst

Læs mere om Mette Holst
5 produkter
5 produkter
Klinisk ernæring
Klinisk ernæringGitte Aarøe Dam
519,95 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk ernæring
Ernæring - Hånden på hjertet
Ernæring - Hånden på hjertetMette Holst
529,95 DKK
Indbundet
(0)
Ernæring - Hånden på hjertet
Klinisk ernæring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk ernæringJørgen Wiis
350,96 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk ernæring
Sygepleje til ældre
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sygepleje til ældreMarie Seibæk
314,96 DKK
Indbundet
(0)
Sygepleje til ældre
For Adams skyld
For Adams skyldMette Holst
49,95 DKK
EBOG
(0)
For Adams skyld

Mere om Mette Holst

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Mette Holst. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Holsts seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ernæring - Hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Gyldendal - "Klinik" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Sygepleje til ældre" udgivet af Gyldendal - "Pigeliv" udgivet af Books on Demand - "ADHD i skolen" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "For Adams skyld" i serien "Noveller fra ugebladet Hjemmet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ernæring - Hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Munksgaard - "Klinisk ernæring" udgivet af Gyldendal - "Klinik" udgivet af Munksgaard - "Pigeliv" udgivet af Books on Demand

Mere om Mette Holsts bøger

Mette Holst har ti bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Mette Holst fås i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Holst publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mette Holsts "Ernæring - Hånden på hjertet"

Det er muligt at købe Mette Holsts "Ernæring - Hånden på hjertet" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er med i serien "Hånden på hjertet". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Mette Holst "Klinik"

"Klinik" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Grundbog i sygepleje". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Holst