Bog & idéMette Julin

Bøger skrevet af Mette Julin

Læs mere om Mette Julin
5 produkter
5 produkter
Sandheder & løgne #1: Sandheder & løgne
STREAM
Sandheder & løgne #1: Sandheder & løgneMette Julin
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Sandheder & løgne #1: Sandheder & løgne
Ulvetid
STREAM
UlvetidMette Julin
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Ulvetid
Sandheder & løgne #2: Flere sandheder & løgne
STREAM
Sandheder & løgne #2: Flere sandheder & løgneMette Julin
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Sandheder & løgne #2: Flere sandheder & løgne
Han er vild med dig. Han slår dig ihjel
STREAM
Han er vild med dig. Han slår dig ihjelMette Julin
89,95 DKK
Lydbog
(1)
Han er vild med dig. Han slår dig ihjel
Érotique: Udvælgelsen
STREAM
Érotique: UdvælgelsenMette Julin
89,95 DKK
Lydbog
(2)
Érotique: Udvælgelsen

Mere om Mette Julin

Mette Julin har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Julin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sandheder & løgne" i serien "Sandheder & løgne" udgivet af Tellerup - "Ulvetid" udgivet af Tellerup - "Flere sandheder & løgne " i serien "Sandheder & løgne" udgivet af Tellerup - "Sandheder & løgne #1: Sandheder & løgne" i serien "Sandheder & løgne" udgivet af Tellerup.dk - "Sandheder & løgne #2: Flere sandheder & løgne" i serien "Sandheder & løgne" udgivet af Tellerup.dk - "Ulvetid" udgivet af Tellerup.dk - "Ulvetid" udgivet af Tellerup A/S - "Historier til drenge [TØSER INGEN ADGANG]" i serien "Historier til drenge" udgivet af Tellerup A/S - "Historier til drenge [IKKE FOR PIGER]" i serien "Historier til drenge" udgivet af Tellerup A/S - "Flere Sandheder & Løgne" i serien "Sandheder & løgne" udgivet af Tellerup A/S - "Sandheder & Løgne" i serien "Sandheder & løgne" udgivet af Tellerup A/S

Mere om Mette Julins bøger

Der er 11 tilgængelige bøger af Mette Julin hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Julins bøger kommer i flere forskellige formater. Mette Julin bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mette Julins "Sandheder & løgne"

Det er muligt at købe Mette Julins "Sandheder & løgne" som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Sandheder & løgne" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Julins serie "Sandheder & løgne". Det er Tellerup, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Mette Julin "Ulvetid"

"Ulvetid" kan købes som e-bog. Hvis du køber "Ulvetid" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Tellerup, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Julin