Bog & idéMette Kiefer

Bøger skrevet af Mette Kiefer

Læs mere om Mette Kiefer
1 produkter
1 produkter
Malik og julemysteriet
STREAM
Malik og julemysterietMette Kiefer
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Malik og julemysteriet

Mere om Mette Kiefer

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Mette Kiefer. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Kiefer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Malik og julemysteriet" udgivet af Lytteratur - "Martine og verdens ende" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Malik og julemysteriet" udgivet af Forlaget mellemgaard

Bøger af Mette Kiefer

Mette Kiefer har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Mette Kiefer kommer i samtlige formater. Bøgerne af Kiefer er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mette Kiefers "Malik og julemysteriet"

Hos Bog & idé er "Malik og julemysteriet" tilgængelig som lydbog. Med Mette Kiefers "Malik og julemysteriet" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lytteratur.

Mette Kiefer "Martine og verdens ende"

"Martine og verdens ende" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Kiefer