Bog & idéMette Kirk Mailand

Bøger skrevet af Mette Kirk Mailand

2 produkter
2 produkter
Genreskrivning i skolen
Genreskrivning i skolenMette Kirk Mailand
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Genreskrivning i skolen
Genreskrivning i skolen
Genreskrivning i skolenMette Kirk Mailand
186,95 DKK
EBOG
(0)
Genreskrivning i skolen

Mere om Mette Kirk Mailand

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger af Mette Kirk Mailand. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Mailand.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Genreskrivning i skolen" i serien "Seminarieserien" udgivet af Gyldendal - "Guide til store skriftlige opgaver" udgivet af Gyldendal - "Genreskrivning i skolen " i serien "Seminarieserien" udgivet af Gyldendal - "Genreskrivning i skolen" i serien "Seminarieserien" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Bøger af Mette Kirk Mailand

Der er fire tilgængelige udgivelser af Mette Kirk Mailand hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Mailands bøger kommer i samtlige formater. Mailands bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Genreskrivning i skolen" af Mette Kirk Mailand

Hos Bog & idé er "Genreskrivning i skolen" tilgængelig som ebog. Med "Genreskrivning i skolen" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "Seminarieserien". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Guide til store skriftlige opgaver" af Mette Kirk Mailand

Det er muligt at købe Mette Kirk Mailands "Guide til store skriftlige opgaver" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Kirk Mailand