Bog & idéMette Kirkegaard

Bøger skrevet af Mette Kirkegaard

Læs mere om Mette Kirkegaard
2 produkter
2 produkter
Det du ikke siger
Det du ikke sigerMette Kirkegaard
121,95 DKK
e-bog
(2)
Det du ikke siger
Milde mammon
Milde MammonJesper Tornbjerg
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Milde Mammon

Mere om Mette Kirkegaard

Hos Bog & idé kan du kun bestille en enkelt bog af Mette Kirkegaard. Bogen hedder "Det du ikke siger". Den er udgivet af Red Summer på dansk. "Det du ikke siger" er desuden udgivet i serien "Lisa Spell".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mette Kirkegaards "Det du ikke siger"

Det er muligt at købe Mette Kirkegaards "Det du ikke siger" som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Det du ikke siger" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Lisa Spell". Det er Red Summer, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Kirkegaard, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Kirkegaard