Bog & idéMette Lyngholm

Bøger skrevet af Mette Lyngholm

Læs mere om Mette Lyngholm
2 produkter
2 produkter
Gravid og fit
Gravid og fitMette Lyngholm
199,95 DKK
Hardback
(3)
Gravid og fit
Gravid & fit
Gravid & fitMette Lyngholm
109,95 DKK
EBOG
(3)
Gravid & fit

Mere om Mette Lyngholm

Hvis du mangler en bog af Mette Lyngholm, kan du vælge i mellem et stort sortiment online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Lyngholm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gravid & fit" udgivet af Forlaget Turbulenz - "Gravid & fit" udgivet af Turbulenz

Mette Lyngholms bøger

Mette Lyngholm har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Mette Lyngholm kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Lyngholm er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mette Lyngholms "Gravid & fit"

Det er muligt at købe Mette Lyngholms "Gravid & fit" som ebog. "Gravid & fit" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Turbulenz.

Mette Lyngholm "Gravid & fit"

"Gravid & fit" findes på den digitale boghylde som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbulenz.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Lyngholm