Bog & idéMette Marie Ledertoug

Bøger skrevet af Mette Marie Ledertoug

3 produkter
3 produkter
Til kamp mod kedsomhed
Til kamp mod kedsomhedLouise Tidmand
539,95 DKK
Paperback
(0)
Til kamp mod kedsomhed
Styrk skolen
Styrk skolenMette Marie Ledertoug
519,95 DKK
SPIRALRYG
(1)
Styrk skolen
Livsduelighed og børns karakterstyrker
Livsduelighed og børns karakterstyrkerAnne Linder
519,95 DKK
SPIRALRYG
(0)
Livsduelighed og børns karakterstyrker

Mere om Mette Marie Ledertoug

Mette Marie Ledertoug har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Ledertoug.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Til kamp mod kedsomhed" udgivet af Dafolo - "Styrkebaseret læring - børns karakterstyrker som veje til læringspotentialet" udgivet af Aarhus Universitet, DPU - Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse - "Motivation og mestrings-projekt på en skole - set i et psykologisk perspektiv " i serien "Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Interventioner med VIA karakterstyrker i skoler" i serien "Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Styrk skolen" udgivet af DanskPsykologisk Forlag A/S - "Livsduelighed og børns karakterstyrker" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Bøger skrevet af Mette Marie Ledertoug

Mette Marie Ledertoug har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Mette Marie Ledertoug kan købes i flere forskellige formater. Ledertoug har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Til kamp mod kedsomhed" af Mette Marie Ledertoug

Hos Bog & idé er "Til kamp mod kedsomhed" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Mette Marie Ledertoug "Styrkebaseret læring - børns karakterstyrker som veje til læringspotentialet"

"Styrkebaseret læring - børns karakterstyrker som veje til læringspotentialet" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitet, DPU - Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Marie Ledertoug