Bog & idéMette Marklund

Bøger skrevet af Mette Marklund

1 produkter
1 produkter
Med flaget på halv
Med flaget på halvMette Marklund
69,95 DKK
EBOG
(0)
Med flaget på halv

Mere om Mette Marklund

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Mette Marklund. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Marklund.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Med flaget på halv" udgivet af Eksistensen - "Med flaget på halv" udgivet af Unitas Forlag

Bøger af Mette Marklund

Der er to tilgængelige udgivelser af Mette Marklund hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Mette Marklund kan købes i flere formater. Marklunds bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Med flaget på halv" af Mette Marklund

Det er muligt at købe Mette Marklunds "Med flaget på halv" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Med flaget på halv" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Eksistensen.

Mette Marklund "Med flaget på halv"

Det er muligt at købe Mette Marklunds "Med flaget på halv" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Unitas Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Marklund