Bog & idéMette Morsing

Bøger skrevet af Mette Morsing

Læs mere om Mette Morsing
1 produkter
1 produkter
Corporate Values and Responsibility
Corporate Values and ResponsibilityMette Morsing
189,95 DKK
EBOG
(0)
Corporate Values and Responsibility

Mere om Mette Morsing

Mette Morsing har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Morsing.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Mette Morsings bøger findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Corporate values and responsibility" udgivet af Samfundslitteratur - "Corporate Values and Responsibility" udgivet af Forlaget Samfundslitteratur - "Bag om corporate communication" udgivet af Samfundslitteratur - "Social ansvarlighed" udgivet af Gyldendal - "Strategic CSR Communication" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Social ansvarlighed" udgivet af HansReitzels

Bøger af Mette Morsing

Mette Morsing har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Mette Morsing fås i udvalgte formater. Bøgerne af Morsing er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mette Morsings "Corporate values and responsibility"

Det er muligt at købe Mette Morsings "Corporate values and responsibility" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Mette Morsing "Corporate Values and Responsibility"

Hos Bog & idé er "Corporate Values and Responsibility" tilgængelig som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Corporate Values and Responsibility" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Forlaget Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Morsing