Bog & idéMette Nygaard Jensen

Bøger skrevet af Mette Nygaard Jensen

1 produkter
1 produkter
At læse med børn
At læse med børnMette Nygaard Jensen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
At læse med børn

Mere om Mette Nygaard Jensen

Hvis du søger en bog af Mette Nygaard Jensen, kan du købe et bredt udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Nygaard Jensens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "At læse med børn" udgivet af Klim - "At læse med børn" i serien "Læsevejlederen" udgivet af Klim

Bøger skrevet af Mette Nygaard Jensen

Der er to tilgængelige udgivelser af Mette Nygaard Jensen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun købe Nygaard Jensens bøger som hæftet. Bøgerne af Nygaard Jensen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Klim.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"At læse med børn" af Mette Nygaard Jensen

Det er muligt at købe Mette Nygaard Jensens "At læse med børn" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Klim, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"At læse med børn" af Mette Nygaard Jensen

Hos Bog & idé er "At læse med børn" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Læsevejlederen". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Nygaard Jensen