Bog & idéMette Reissmann

Bøger skrevet af Mette Reissmann

Læs mere om Mette Reissmann
2 produkter
2 produkter
Hvad enhver virksomhed bør vide om CSR, lovgivning, forbrugere og medier
Hvad enhver virksomhed bør vide om CSR, lovgivning, forbrugere og medierAnne-Louise Thon Schur
199,00 DKK
e-bog
(0)
Hvad enhver virksomhed bør vide om CSR, lovgivning, forbrugere og medier
Styr din økonomi
Styr din økonomiMette Reissmann
199,95 DKK
EBOG
(0)
Styr din økonomi

Mere om Mette Reissmann

Mette Reissmann har flere bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Reissmanns udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Styr din økonomi" i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af DJØF/Nyt Juridisk Forlag - "Styr din økonomi" i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af Nyt Juridisk Forlag

Mette Reissmanns bøger

Mette Reissmann har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Mette Reissmann bøger i flere forskellige formater. Reissmanns bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Styr din økonomi" af Mette Reissmann

"Styr din økonomi" er tilgængelig online som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Styr din økonomi" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Ret & Rimeligt". Det er DJØF/Nyt Juridisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Styr din økonomi" af Mette Reissmann

Hos Bog & idé er "Styr din økonomi" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Ret & Rimeligt". Det er Nyt Juridisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Reissmann