Bog & idéMette Risgaard Olsen

Bøger skrevet af Mette Risgaard Olsen

Læs mere om Mette Risgaard Olsen
6 produkter
6 produkter
Salg og kommunikation
Salg og kommunikationMette Risgaard Olsen
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Salg og kommunikation
Salg og salgspsykologi
Salg og salgspsykologiMette Risgaard Olsen
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Salg og salgspsykologi
International Markedsføring, lærebog
BOEGERTILSTAERKPRIS
International Markedsføring, lærebogMette Risgaard Olsen
494,96 DKK
Hæftet
(0)
International Markedsføring, lærebog
International Markedsføring, cases og opgaver
BOEGERTILSTAERKPRIS
International Markedsføring, cases og opgaverMette Risgaard Olsen
179,96 DKK
Hæftet
(0)
International Markedsføring, cases og opgaver
Sales and Communication
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sales and CommunicationMette Risgaard Olsen
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Sales and Communication
20 Efficient Team Tools
20 Efficient Team ToolsMette Risgaard Olsen
219,95 DKK
EBOG
(0)
20 Efficient Team Tools

Mere om Mette Risgaard Olsen

Der findes en del bøger skrevet af Mette Risgaard Olsen tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Olsen.
Bøgerne fra Mette Risgaard Olsen findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "20 Efficient Team Tools" udgivet af Factum Books - "International Markedsføring, cases og opgaver" udgivet af Trojka - "International Markedsføring, lærebog" udgivet af Trojka - "Salg og salgspsykologi" udgivet af Gyldendal - "International markedsføring" udgivet af Trojka - "Sales and Communication" udgivet af Gyldendal - "Salg og kommunikation" udgivet af Gyldendal - "International markedsføring" udgivet af Trojka - "Salg og salgspsykologi" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af Mette Risgaard Olsen

Du kan finde ni bøger af Mette Risgaard Olsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Mette Risgaard Olsen kommer i forskellige formater. Bøgerne af Olsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"20 Efficient Team Tools" af Mette Risgaard Olsen

"20 Efficient Team Tools" findes på den digitale boghylde som ebog. "20 Efficient Team Tools" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Factum Books.

"International Markedsføring, cases og opgaver" af Mette Risgaard Olsen

"International Markedsføring, cases og opgaver" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Trojka, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Risgaard Olsen