Bog & idéMette Rolan Kjærsgaard

Bøger skrevet af Mette Rolan Kjærsgaard

Læs mere om Mette Rolan Kjærsgaard
2 produkter
2 produkter
Fiktionens magt
Fiktionens magtMette Rolan Kjærsgaard
139,95 DKK
Indbundet
(1)
Fiktionens magt
Fiktionens magt
Fiktionens magtMette Rolan Kjærsgaard
69,95 DKK
EBOG
(1)
Fiktionens magt

Mere om Mette Rolan Kjærsgaard

Hvis du mangler en bog af Mette Rolan Kjærsgaard, har du et bredt udvalg tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Rolan Kjærsgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fiktionens magt" udgivet af Rosenkilde - "Fiktionens magt" udgivet af Rosenkilde

Bøger af Mette Rolan Kjærsgaard

Du kan købe to bøger af Mette Rolan Kjærsgaard her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Mette Rolan Kjærsgaard bøger i flere formater. Bøgerne af Rolan Kjærsgaard er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Rosenkilde.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mette Rolan Kjærsgaards "Fiktionens magt"

"Fiktionens magt" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Rosenkilde, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Mette Rolan Kjærsgaard "Fiktionens magt"

Det er muligt at købe Mette Rolan Kjærsgaards "Fiktionens magt" som ebog. Hvis du køber "Fiktionens magt" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Rosenkilde.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Rolan Kjærsgaard